Grote Baan 30 - 3454 Rummen
Tel +32-11/58 74 29 - Fax +32-11/58 20 60

Tunnelserres voor de professional en hobbyist

beroepstunnels | hobbyserres| regenkappen | kersenoverkappingen

plasti-serre-tunnels-regenkappenDe serres van Plasti-Serre zijn geschikt voor de professional en hobbyist worden gebouwd met behulp van de beste materialen.
Zo bestaan de serres uit solide frames van stalen buizen en worden die zowel binnen als buiten verzinkt. We kunnen diverse breedtes (3, 4, 5 of 6 meter) leveren, waardoor de serres voor de professional en hobbyist uitstekend aan zullen sluiten bij uw specifieke wensen. Bovendien maken we uw serre desgewenst volledig op maat, waardoor u niet gebonden bent aan de standaardmaten die we over het algemeen hanteren bij onze werkzaamheden. Fotogalerij realisaties

Verplaatsbare serres voor de professional en hobbyist

De serres voor de professional en hobbyist zijn volledig verplaatsbaar en kunnen u op die wijze op verschillende manieren van dienst zijn. Desalniettemin zorgen we uiteraard voor een uitstekend verankering in de grond, zodat uw serre op een stevige manier geplaatst zal worden. De grondankers zorgen ervoor dat uw Plasti-Serre net zo stevig staat als een vast exemplaar. Zo bieden onze serres voor de professional en de hobbyist een uitstekende kwaliteit, maar heeft u daarnaast de vrijheid om deze te verplaatsten wanneer u dat wenst.

Bekijk onze prijslijst van hobbyserres.

Prijslijst hobbyserres

Plasti-Serre bvba is actief in o.a. de productie, constructie, plaatsing Ún onderhoud van hobbyserres. Bekijk onze prijslijst van hobbyserres.

 


Gerelateerde producten