Grote Baan 30 - 3454 Rummen
Tel +32-11/58 74 29 - Fax +32-11/58 20 60

Online catalogi van smeedwerk, afrasteringen omheiningen

catalogi | siersmeedwerk| afrasteringen | betafence |Grand Forge

Een overzicht van onze online catalogi van Grand Fotge, Betafence

Folders / Documenten


Prijslijst hobbyserres
Beschrijving : 

Bekijk onze prijslijst van hobbyserres.Plasti-Serre bvba is actief in o.a. de productie, constructie, plaatsing ťn onderhoud van hobbyserres. 


Bekijk de catalogus

Te koop occasie bogen
Beschrijving : 

Te koop occasie bogen ō32MM Basisbreedte 290cm, hoogte 50cm AANTAL: +600 STUKS PRIJS PER BOOG: 8,5 euro (excl BTW) tel. 011/58 74 29


Bekijk de catalogus

Automatiseringen voor draaihekken - FERNI CAME
Beschrijving : 

FERNI-automatisatie hekkenFerni is de specifieke oplossing voor draaihekken bevestigd aan palen met grote afmetingen.
Dankzij zijn bijzondere knikarm worden alle bewegingsproblemen problemen van het hek gemakkelijk en efficiŽnt opgelost.


Bekijk de catalogus

Automatiseringen voor schuifhekken - BX CAME
Beschrijving : 

De Bx-serie bestaat uit een uitgebreid gamma van automatiseringen voor alle schuifhekken met een gewicht tot 800 Kg. Het is een complete serie die voldoet aan verschillende werkings- en veiligheidsbehoeften.De Bx-serie bestaat uit een uitgebreid gamma van automatiseringen voor alle schuifhekken met een gewicht tot 800 Kg. Het is een complete serie die voldoet aan verschillende werkings- en veiligheidsbehoeften.


Bekijk de catalogus

Automatisaties voor schuifhekken - BK CAME
Beschrijving : BK-automatisatie.De Bk motor is de ideale oplossing voor het automatiseren van gemeenschappelijke en industriŽleDe Bk motor is de ideale oplossing voor het automatiseren van gemeenschappelijke en industriŽle
doorgangen. Een compleet gamma, dat 9 types biedt, werd speciaal ontworpen voor frequent gebruik en zwaardere systemen.
Bekijk de catalogus

Externe automatiseringen voor hekkens -AXO CAME
Beschrijving : 

Axo is de nieuwe elektromechanische automatisering die bedoeld is om levenslang te duren en veilig te zijn, ook voor grote vleugelhekken. De sluitkrachten die worden opgewekt door het sluitsysteem voldoen aan de Europese voorschriften.Axo is de nieuwe elektromechanische automatisering die bedoeld is om levenslang te duren en veilig te zijn, ook voor grote vleugelhekken. De sluitkrachten die worden opgewekt door het sluitsysteem voldoen aan de Europese voorschriften.


Bekijk de catalogus

Automatiseringssysteemvoor draaishekkens - ATI CAME
Beschrijving : ATI is geschikt voor  een automatisatie voor draaihekken van middelgrote en grote afmetingen, sterk, krachtig en uiterst betrouwbaar die geen periodiek onderhoud nodig heeft, en dat de betrouwbaarheid van Came het best weerspiegelt. ATI is geschikt voor  een automatisatie voor draaihekken van middelgrote en grote afmetingen, sterk, krachtig en uiterst betrouwbaar die geen periodiek onderhoud nodig heeft, en dat de betrouwbaarheid van Came het best weerspiegelt.
Bekijk de catalogus

Ondergrondse automatisatie voor draaihekkens -FROG CAME
Beschrijving : Een automatisatie volledig onzichtbaar, die een meerwaarde geeft aan uw hek.Een automatisatie volledig onzichtbaar, die een meerwaarde geeft aan uw hek.
De Frog is robuust en esthetisch en kan op vrijwel ieder draaihek geplaatst worden.
De ideale oplossing voor uw systeem want de motor verandert niets aan de esthetische waarde van uw hek.
Bekijk de catalogus

Betafence afrastringen
Beschrijving : betafenceBetafence zorgt ervoor dat je tenvolle van je tuin kunt genieten, in de geruststellende zekerheid dat je hebt gekozen voor de best mogelijke kwaliteit en zekerheid.
Bekijk de catalogus

GRAND FORGE siersmeedwerk
Beschrijving : GRAND-FORGEOntdek de nieuwe afwerkingen can GRAND FORGE siersmeedwerk brengen een nieuwe trend in onze producten. Nu beschikbaar voor veel artikelen uit deze catalogus.
Bekijk de catalogus

Gerelateerde producten